Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne+Nagel: 40.000 de TEU transportate pe bază de biocombustibil

Din dorința de a contribui la un transport sustenabil și a ajuta clienții să-și reducă amprenta de Carbon pe întregul supply-chain, Kuehne+Nagel alocă contingente de biocombustibil complet trasabile pentru încărcătura clienților. Biocombustibilul este în prezent cea mai eficientă măsură de transport de mărfuri cu emisii zero de CO2 în transportul maritim prin containere. Spre deosebire de combustibilii fosili, care reprezintă o resursă epuizabilă și care generează emisii suplimentare de CO2, biocombustibilii de ultimă generație sunt produși numai din materii prime regenerabile și au un ciclu de viață circular al carbonului care vizează reutilizarea deșeurilor sau a biomasei.

Kuehne+Nagel garantează clienților săi evitarea în proporție de 100% a emisiilor de gaze cu efect de seră (CO2e) în transportul maritim, deoarece emisiile de producție ale biocombustibilului și densitatea mai mică în comparație cu combustibilii convenționali sunt supracompensate.

Otto Schacht, membru al Consiliului de administrație, Kuehne + Nagel International AG, responsabil cu logistica maritimă, comentează: „Kuehne+Nagel se angajează să economisească emisiile a 40.000 de TEU prin utilizarea biocombustibilului. Este primul din mai multe proiecte prin care intenționăm să  oferim clienților noștri un acces ușor la combustibil fără emisii de CO2. Dorim să ne încurajăm clienții să ni se alăture pe calea către un viitor cu emisii zero de carbon.”

Prin aderarea la inițiativa Science Based Targets, Kuehne+Nagel și-a stabilit obiective de mediu ambițioase pentru tranziția către un viitor cu emisii zero de carbon, prin reducerea propriilor emisii de carbon ale companiei și sprijinindu-și clienții în tranziția lor. Pentru a reduce transportul și a răspunde cererii tot mai mari a clienților pentru o logistică ecologică, Kuehne+Nagel își extinde în mod proactiv portofoliul de servicii sustenabile cu opțiuni de expediere inovatoare și ușor de personalizat. În acest efort, compania investește în combustibili cu emisii reduse de carbon și în energie regenerabilă, precum și în raportarea verificată a emisiilor de CO2. Platforma digitală a companiei, seaexplorer, permite, de asemenea, identificarea rutelor de transport maritim de marfă cu emisii mai reduse de CO2.

Articole similare

Ad