Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne+Nagel face echipă cu Lenovo pentru a sprijini clienții din domeniul tehnologiei în reducerea amprentei de carbon

Pentru a sprijini întreprinderile în angajamentul lor de a-și minimiza amprenta asupra mediului și de a combate schimbările climatice, Lenovo își unește forțele cu Kuehne+Nagel pentru a crea un serviciu logistic unic în industria tehnologică. Prin intermediul unui add-on de achiziție, clienții Lenovo pot acum să expedieze echipamente și dispozitive IT cu combustibil de aviație sustenabil (SAF), un combustibil produs din materii prime sustenabile care, atunci când este utilizat, reduce emisiile de gaze cu efect de seră.

SAF este în prezent cea mai eficientă măsură de reducere semnificativă a amprentei ecologice a transportului aerian de marfă. În cazul în care se optează pentru SAF, Kuehne+Nagel va furniza un certificat de reducere a emisiilor către Lenovo și clienții săi, indicând cantitatea de litri SAF pentru fiecare dispozitiv achiziționat, pentru orice culoar comercial și transportator care se ocupă de expediere. Această transparență permite clienților să își reducă emisiile din domeniul de aplicare 3.1. pentru bunurile și serviciile achiziționate în funcție de cantitatea de CO2e evitată în timpul transportului.

În ceea ce privește logistica aeriană: Kuehne+Nagel continuă să dezvolte pentru clienții săi opțiuni de transport maritim sustenabile, ușoare și cu valoare adăugată. Ne bucurăm că Lenovo a ales conceptul nostru inovator SAF, care oferă certificate de emisii nu numai pentru Lenovo, ci și pentru clienții săi, sprijinind astfel toate părțile interesate din lanțul de aprovizionare în atingerea obiectivelor SBTi2. Acum, clienții Lenovo pot evita emisiile de CO2e atunci când expediază marfă pe cale aeriană, indiferent de culoarul sau de compania aeriană.

Yngve Ruud, membru al consiliului de administrație al Kuehne+Nagel, responsabil pentru logistică aeriană, declară că „această abordare inovatoare pe care am creat-o împreună cu Kuehne+Nagel continuă angajamentul nostru de a oferi produse și soluții durabile. În același timp, continuăm să explorăm, să implementăm și să susținem toate oportunitățile de reducere a emisiilor generate prin manipularea, depozitarea și transportul produselor noastre”, a declarat Gareth Davies, șeful departamentului de logistică globală al Lenovo.

Articole similare

Ad