Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne+Nagel Romania își extinde rețeaua de distribuție și depozitare în zona Bucureștiului

Kuehne+Nagel își extinde rețeaua de distribuție și depozitare în București printr-un parteneriat cu Stockday, platformă online B2B, dedicată revânzătorilor de băuturi din retail și HoReCa.

Stockday a fost dezvoltat de HEINEKEN România în 2017 și este operat în parteneriat cu Coca-Cola HBC România. Platforma combină portofoliile acestora, oferind astfel, o gamă mai largă de opțiuni clienților din segmentul băuturilor, se arată în comunicatul Kuehne+Nagel remis Tranzit.

Furnizorul de servicii logistice integrate va pune la dispoziție servicii de depozitare și distribuție end-to-end în București pentru până la 4.000 de locuri de paleți. Kuehne+Nagel va oferi, de asemenea, o flotă dedicată, tot personalul pentru operațiunile de zi cu zi și servicii Ramburs la livrare.

„Suntem încântați să colaborăm cu Stockday. Cooperarea noastră răspunde perfect cerințelor pieței actuale, permițând o acoperire fără întreruperi a lanțului de aprovizionare în zona Bucureștiului. Acest lucru va permite partenerului nostru să accelereze creșterea sectorului băuturilor din România și să se extindă la nivel național. Ne bucurăm că putem oferi întreaga noastră expertiză unui jucător important, precum Stockday”, spune Filip Bardzinski, National Contract Logistics Manager în România.

Articole similare

Ad