AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

KV a publicat raportul de responsabilitate corporativa

Liderul de piata in servicii de mobilitate, DKV Mobility, a publicat de curand raportul de responsabilitate corporativa, care se bazeaza, pentru prima data, pe standardul international recunoscut GRI (Global Reporting Initiative). 
Raportul acopera domeniile de activitate din diferite zone: piata, mediu, angajati si societate, iar furnizorul de servicii de mobilitate pune accent pe sustenabilitate din punctul de vedere al strategiei si personalului. Inca de la inceputurile proiectului Charge4Europe – produsul asocierii dintre innogy si DKV – DKV Mobility a insistat in dezvoltarea celei mai mare retele de statii pentru incarcarea masinilor electrice si hibride. „In acest moment, reteaua de alimentare pentru vehiculele electrice deja este formata din 80.000 de puncte de incarcare si este preconizat ca va ajunge la peste 120.000 pana la sfarsitul lui 2020. In afara de punctele publice de incarcare, furnizorul de servicii pentru mobilitate ofera produse si servicii pentru facilitarea incarcarii acasa (@home) si la serviciu (@work)“, arata DKV in comunicatul de presa. 
Compania adauga 5.000 de statii de alimentare in fiecare an, cu un accent puternic pus pe statiile de alimentare multi-energy care nu ofera doar combustibili conventionali, dar si combustibili alternativi precum Gazul Petrolier Lichefiat. Totodata, DKV se concentreaza pe digitalizare: in iunie 2020, a fost lansat DKV LIVE, un sistem complet de telematica cu o platforma digitala puternica. Acesta este conceput sa vina in ajutorul companiilor de transport pentru a reduce emisiile de CO2 prin conducerea eficienta din punctul de vedere al energiei, gestionarea economica a stocarii si transparenta deplina pe tot parcursul lantului de aprovizionare prin serviciile Track&Trace si Estimated time of Arrival (ETA). Pe 1 septembrie 2020, Mark Perkins va fi numit Head of Sustainability & New Mobility. Impreuna cu consiliul de administratie, el va promova sustenabilitatea atat intern, cat si extern, si va continua sa progreseze cu promisiunea DKV „Lead in Green” – ex: de a deveni liderul de piata in furnizarea produselor sustenabile din aceasta industrie.

Articole similare

Ad
Ad