Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

La un moment dat am mai putea avea cativa kilometri de autostrada

La jumatatea lunii trecute, CNADNR a semnat contractele pentru constructia loturilor 3 si 4 ale autostrazii Sebes-Turda, dupa ce ministerul a castigat definitiv la Curtea de Apel si poate merge mai departe, asteptand insa in continuare o decizie referitoare la celelalte doua tronsoane. Reamintim ca pentru primele doua loturi comisiile de licitatie au selectat, la sfarsitul lui decembrie 2013, ofertele depuse de asocierile Impregilo-Salini, respectiv RCM Construzioni SRL/Imob Lux Construct/Consinit/Societatea de Constructii Napoca/ Impresa Ferrara S.N.C Di Angela & Rossella Ferrara/SC T Dancor RomConstruct SRL/SC Shelter Construct/Associazione Cooperativa Muratori& Affini Ravenna SCPA/Schiavo&C.SpA/ Eurocerad International.
 

Impregilo are in constructie si lotul 3 al tronsonului de autostrada Sibiu-Orastie, acolo unde, din cauza unor alunecari de teren, lucrarile au fost intarziate, iar compania italiana si-a luat angajamentul sa finalizeze pana in noiembrie 2014 cei 22 km de autostrada.
Revenind la tronsoanele 3 si 4 ale autostrazii Sebes-Turda, care presupun constructia a aproape 30 km de autostrada, valoarea lor cumulata se ridica la 890 de milioane de lei fara TVA. Lotul 3 a fost atribuit asocierii Tirrena Scavi SPA-Societa Italiana per Condotte D’Acqua SPA, iar lotul 4, asocierii SC Porr Construct SRL-Porr Bau GmbH.

Articole similare