Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lamberet inchide fabricile din Franta, dar continua sa-si sustina clientii cu service si livrare de piese

Din cauza pandemiei de COVID-19, Lamberet a inchis cele trei centre de productie din Franta si le pastreaza operationale numai pe cele din Germania. 
Iar pentru a permite mentinerea lantului de aprovizionare cu alimente si medicamente, cu atat mai mult cu cat vehiculele sale sunt toate cu temperatura controlata, compania a alcatuit un plan care isi propune sa asigure reparatiile, serviciile post-vanzare si livrarea de piese de schimb si de vehicule noi deja carosate. Chiar si pentru asta insa, Lamberet le recomanda clientilor sa telefoneze inainte, deoarece situatia se poate schimba rapid. Si, desigur, sa respecte strict regulile sanitare pentru a garanta siguranta lor si a celor cu care intra in contact.
Piesele de schimb se pot comanda telefonic si livra prin curierat si transport expres, existand o companie care garanteaza ca deocamdata poate face asta o data pe saptamana. In plus, si magazinele Lamberet vor fi deschise.
Iar la locatiile din Saint-Cyr/Menthon si Saint-Eusèbe se va face livrarea vehiculelor noi care au fost deja carosate inainte de oprirea productiei, dar, de asemenea, cu recomandarea de a telefona inainte. 
Cereri noi de carosare nu se mai preiau in aceasta perioada, desi angajatii de la serviciul comercial vor putea fi contactati telefonic. 
Directorul general Lamberet, Erick Mejean, a profitat de ocazie pentru a se declara mandru sa fie partenerul operatorilor de transport si logistica la temperatura controlata si sa lucreze alaturi de ei in gestionarea acestei crize, si pentru a le multumi ca asigura, in ciuda tuturor inconvenientelor din ziua de azi, bunul mers al societatii.

Articole similare

Ad