Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Langendorf și-a extins fabrica din Polonia

La începutul lui noiembrie s-a încheiat oficial construcția centrului de producție Langendorf din Polonia, care are 10.000 mp și unde lucrează 68 de persoane. Acesta se află în Wieluń, aproape de compania-mamă Wielton, și de aici vor proveni trailerele joase Smart-Line cu capacitate de până la 47 t și componentele pentru alte vehicule din Grupul Langendorf. Iar pe viitor, datorită acestui centru, Wielton va putea produce in-house și mai multe componente. Producția va fi de masă, ceea ce înseamnă că termenul de livrare va fi destul de scurt, câtă vreme se pot realiza 8-10 trailere pe lună, iar în 2022 capacitatea va crește și mai mult.

Apropierea de centrul Wielton va aduce avantajul că aici se află unele dintre cele mai moderne bancuri de testare a camioanelor și semiremorcilor din Europa, deci vehiculele Smart-Line vor fi supuse unei inspecții tehnice amănunțite. În plus, Wielton are și o vopsitorie modernă.

Construirea noii fabrici din Polonia a fost necesară datorită intrării într-o nouă etapă de creștere și faptului că oricum era planificată o extindere a capacității de producție a Grupului Langendorf. Anul trecut, acesta s-a ocupat de dezvoltarea trailerelor joase, oferite prin Wielton, dar sub marca Langendorf. Producția în Polonia a început în octombrie 2020, iar gama realizată aici include trailere joase, modele inloader și alte vehicule specializate.

Producția de trailere joase pentru încărcături mai grele va rămâne la Waltrop, ca și procesele tehnologice de bază, dar aici spațiul este limitat de creșterea cererii pentru trailere joase și semiremorci basculabile.

Articole similare

Ad