Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

LED-uri pentru interiorul frigorificelor Schmitz

Schmitz a inlocuit lampile incandescente pentru iluminarea interioara a semiremorcilor frigorifice S.KO Cool cu tehnologia cu LED-uri, mai luminoasa si mai eficienta, care necesita mult mai putina energie si produce mai putina caldura, deci solicita mai putin agregatul frigorific pentru compensarea pierderilor de temperatura. In plus, LED-urile au durata de viata mai mare si nu implica decat cheltuieli minime de intretinere. Iar prin folosirea lor se intrunesc si normele solicitate in transportul de produse explozive.
 

Boxul S. KO include trei lampi pe fiecare parte, cu patru LED-uri albe. Acestea sunt etanse, protejate impotriva prafului si a apei folosite la spalarea semiremorcii, iar prin deplasarea lor se obtine iluminarea uniforma a interiorului.
Soferul le poate activa cu ajutorul unui intrerupator plasat langa farul din stanga-spate, cand luminile de pozitie ale autotractorului sunt aprinse. Un alt avantaj al tehnologiei cu LEDuri consta in posibilitatea de montare ulterioara, lampile traditionale fiind usor de inlocuit.

Articole similare