AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde isi completeaza gama de echipamente de tractare cu P20

Linde Material Handling isi completeaza gama de echipamente de tractare cu modelul P20, pentru sarcini de pana la doua tone. Portofoliul producatorului german includea pana acum gama de sarcini de la trei la 25 t, insa cum productia de tip „Lean“ devine un standard in tot mai multe sectoare industriale, acest echipament compact asigura eficientizarea fluxului de productie. De altfel, echipamentele de tractare electrice au devenit tot mai importante in ultimii zece ani, in acest timp piata inregistrand o rata medie anuala de crestere de aproximativ 7%. Linde P20 are latimea de doar 600 mm, astfel ca beneficiaza de o raza de viraj foarte mica.
 

Asta inseamna ca este foarte flexibil in utilizare si poate fi manevrat chiar si in spatii inguste. Iar in functie de cerintele specifice ale aplicatiei, garda la sol poate fi ajustata intre 40 si 80 mm. Motorul de antrenare are 1,5 kW, iar bateria poate fi inlocuita atat din lateral, cat si pe verticala.
Unitatea de directie si spatarul pot fi ajustate individual, pentru cerintele fiecarui operator.Spatarul ofera suport lateral, fiind confortabil in viraje si reducand stresul fizic, iar accesul la bord se face usor, gratie inaltimii reduse a podelei, la 119 mm de la sol.
Diferite dotari optionale contribuie la cresterea sigurantei si a confortului la operare. Printre acestea se numara si dispozitivul de protectie a genunchiului in interiorul echipamentului in cazul franelor bruste. Luminile de pozitie tip LED sunt incluse in configuratia standard, insa la cerere sunt disponibile si lumini suplimentare de lucru tip LED.
Echipamentul este disponibil optional si in versiunea cu platforma – Linde W04 – avand o capacitate de incarcare de 400 kg. Pe langa operatiuni logistice specifice unei productii de tip „lean“, Linde P20 este recomandat si pentru numeroase alte aplicatii, cum ar fi manipularea carucioarelor de bagaje in aeroporturi, in spitale sau piete en-gross.
Echipamentele Linde sunt disponibile pe piata romaneasca prin importatorul Elmas.

Articole similare

Ad