AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde isi completeaza gama de echipamente de tractare

Linde Material Handling a lansat recent o noua gama de echipamente de tractare. Fata de generatia precedenta, aceasta include, in plus, modelul P80, de 8 t, precum si versiunea Linde W08, având sarcina nominala de 800 kg si capacitate de tractare de 7 t. Beneficiind de tehnologie de ultima ora, toate echipamentele Linde dispun de trei moduri diferite de conducere, frânare si parcare automata. Nu lipsesc sistemul de asistenta la viraje („Linde Curve Assist“), optiunea de schimbare laterala a bateriei, cu ajutorul conveiorului cu role sau a unei transpalete, precum si o gama larga de optiuni de echipare cu dispozitive specifice fiecarei aplicatii.
 

Echipamentele de tractare Linde si platformele de incarcare sunt echipate cu motor electric de 4,5 kW, care accelereaza la o viteza maxima de 20 km/ora. Trei moduri diferite de operare (performant, eficient si economic) ofera operatorului posibilitatea de a alege intre performanta maxima si cel mai redus consum de energie pe acest segment. Capacitatile bateriei – intre 270 si 375 Ah – ofera varianta optima pentru diferite tipuri de utilizari.
Echipamentele Linde P60-P80 sunt utilizate cu precadere in aplicatiile de productie, dar si in sectorul industrial si/sau pe aeroporturi.

Articole similare

Ad