Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

LogiMAT este complet rezervat!

După ce târgul de intralogistică a trebuit să fie anulat doi ani la rând din cauza pandemiei și amânat anul acesta pentru sfârșitul lunii mai/începutul lunii iunie, organizatorul EuroExpo raportează hale pline rezervate în expoziția din Stuttgart. Cu un număr estimat de 1.500 de expozanți, dintre care o treime din străinătate, și o suprafață expozițională de peste 120.000 de m2 în toate cele 10 hale, capacitatea LogiMAT 2022 va fi la nivelul celei de dinaintea pandemiei.

Motto-ul târgului internațional de soluții intralogistice și de management al proceselor din acest an este “Inteligent – Durabil – Sigur”. Potrivit organizatorilor, temele cheie sunt automatizarea, digitalizarea și omnicanal-ul, precum și deficitul continuu de lucrători calificați. Gama corespunzătoare de produse și soluții care vor fi expuse la LogiMAT include, de asemenea, o mulțime de roboți și vehicule cu ghidaj automat (AGV). Datorită numărului mare de înscrieri ale expozanților, întreaga hală 2, inclusiv foaierul, a fost amenajată pentru prima dată ca zonă de expoziție pentru acest segment de produse.

Cele mai reprezentate grupuri de expozanți de la LogiMAT includ producători de mașini și instalații, furnizori de sisteme și integratori de tehnologii de manipulare a materialelor și de colectare a comenzilor, producători de autovehicule comerciale și furnizori de soluții pentru containere și depozitare, ambalaje și tehnologii de etichetare și identificare. De asemenea, două săli sunt rezervate dezvoltatorilor și furnizorilor de software logistic.

Articole similare

Ad