Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Logistikhilft: Noi containere cu dusuri pentru soferi in zona Bremen

Saptamana trecuta, alte containere sanitare au fost puse la dispozitia soferilor profesionisti in centrul logistic de servicii al GVZ Bremen (zona Breme-Strom), Germania. Containerele sunt dotate cu dusuri si toalete si fac parte din initiativa industriei germane de logistica numita #LogistikHilft.
Chiria pentru containere este acoperita de donatii din orasul Bremen, alaturi de Straßenverkehrs-Genossenschaft Bremen eG (SVG), Landesverband Verkehrsgewerbe Bremen (LVB) eV si alte companii care sustin initiativa.
Prin centrul logistic GVZ Bremen trec in fiecare zi circa 6.000-7.000 de camioane. Noile facilitati sanitare le completeaza pe cele existente si se afla in zona furnizorului de servicii Backhaus. Cele doua containere sunt puse la dispozitia soferilor gratuit, insa accesul se face prin intermediul aplicatiei de mobil KRAVAG, disponibila atat pentru Androit, cat si pentru iOS.
#Logistikhilft este o initiativa comuna a Ministerului Federal al Transporturilor si Infrastructurii Digitale (BMVI), Asociatiei Federale pentru Logistica (BGL), asociatia non-profit DocStop / SaniStop si multe alte companii sustinatoare din industria logistica si transport. Initiatorii sunt doi politicieni, respectiv ministrul federal al Transporturilor, Andreas Scheuer si secretarul parlamentar de stat, Steffen Bilger. Scopul initiativei este de a sprijini toate companiile si persoanele care lucreaza in transport si logistica. 

Articole similare

Ad