Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai incisivi pe piata si datorita noului centru din Bucuresti

Luna trecuta Cefin Trucks si Ford Trucks au inaugurat oficial centrul producatorului Ford din Romania, cel mai mare pe care il are in Europa, de 17.000 m2, situat pe A1, la km 13,2, si care a fost rebranduit si echipat special, cu o investitie de peste 200.000 de euro. Astfel, vorbim acum de o cladire complet renovata si la cele mai inalte standarde, unde se ofera servicii complete: vanzari de autovehicule grele si de piese de schimb si servicii post vanzare intr-un service. Reamintim ca parteneriatul dintre cele doua companii dateaza din decembrie 2016, timp in care Cefin a vandut 21 de camioane Ford, si este pregatit, inclusiv datorita facilitatilor de la noul sediu, sa atace mai hotarat piata, asteptandu-se la rezultate tot mai bune pe masura ce isi va extinde reteaua din Romania.
 

Parcarea betonata pentru stocurile de vehicule are 13.000 m2, cladirea are amprenta la sol de aproape 3.900 m2, din care circa 1.700 m2 de birouri si 3.000 m2 pentru atelierul cu noua posturi de lucru (sapte linii de reparatii cu elevatoare, una pentru ITP si una pentru spalarea camioanelor) si depozitul de piese de schimb in care exista circa 16.000 de repere, in care s-au investit aproximativ 850.000 de euro. In noul service, complet renovat si modernizat conform standardelor corporatiste si tehnice ale Ford Trucks, lucreaza 85 de angajati in doua schimburi, oferind reparatii complexe mecanice, electrice si tinichigerie pentru toate marcile de camioane, remorci si semiremorci. Capacitatea totala de servisare a Cefin este de pana la 25 de camioane sau semiremorci pe zi, iar pana acum media a fost de 600 de reparatii/luna. In prezent se factureaza circa 7.500 de ore de manopera pe luna, iar pretul mediu al unei interventii, asa cum explica Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, a depasit 500 de euro, semn ca piata serviciilor post vanzare isi revine, dupa ce inainte de criza se ajunsese la 1.300 de euro, iar dupa, la 300 de euro.
In noul service se pune foarte mare accent pe programare, astfel incat un camion, odata ajuns aici, sa nu stea mai mult de 2-3 ore, si de aceea s-a creat un spatiu placut si confortabil pentru soferi, unde ei sa poata urmari pe ecrane ce se intampla in atelier.
Tot pentru a asigura reintoarcerea in cat mai scurt timp a camioanelor pe sosele, Cefin dispune de masina de tractat si de service mobil.

Prezent in 50 de tari pana in 2020
Invitata la eveniment si mandra sa asiste la prima inaugurare de sediu din cariera sa in cadrul Ford Otosan, directorul general adjunct al companiei, Lisa King, a punctat faptul ca producatorul continua sa dezvolte o retea internationala cu acorduri de distributie pe trei continente, mai ales in Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Rusia si Turcia si, cel mai recent, in Europa de Est, care, „deoarece ne-am crescut deja prezenta in alte regiuni ale lumii, este acum piata noastra prioritara. Acest sediu reprezinta unul dintre cele mai importante repere ale planului de distributie al Ford Trucks, deoarece este primul …

Articole similare