Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai multă transparență datorită Carrier Trust Center, de pe platforma Transporeon

Transporeon a prezentat la final de aprilie, în cadrul evenimentului online Zilele Inovației – la care au participat expeditori, retaileri, transportatori și jurnaliști din întreaga lume – nouă soluții care aduc valoare adăugată rețelei sale și îi consolidează platforma.

Una dintre ele este Carrier Trust Center, integrat în platforma Transporeon, care le oferă expeditorilor și transportatorilor transparență totală datorită faptului că toți au acces la documente și informații similare. Pentru expeditori este o soluție utilă deoarece îi ajută să organizeze mai bine, împreună cu transportatorii, tot ce ține de conformitate, verificare și documente, iar transportatorii le vor putea oferi expeditorilor toate documentele necesare folosind un singur instrument și un singur proces – deci efortul este mai mic, iar eficiența și capacitatea de a încheia tranzacții sunt mai mari.

Concret, în Carrier Trust Center se stochează toate informațiile schimbate între expeditori și transportatori (licențe, documente specifice, KPI etc.), astfel încât transportatorii să poată încărca o singură dată informațiile și ele să fie disponibile pentru toți expeditorii pentru care lucrează. În plus, platforma emite și alerte atunci când documentele sunt aproape de expirare și trebuie înnoite.

Când un expeditor intră pe platformă este anunțat în legătură cu sarcinile pe care le are de îndeplinit (de exemplu, să verifice documentele transportatorului și să le confirme sau să indice KPI folosiți la alocarea camioanelor) și dacă vrea să încheie o tranzacție intră la secțiunea Furnizori de servicii și vede toți transportatorii cu care colaborează, vede dacă e ceva în neregulă cu vreunul dintre ei, vede datele lor de contact și poate astfel să organizeze mai bine tot ce ține de relația cu fiecare. Iar după ce primește documentele solicitate le poate păstra în platformă sau le poate descărca în computer.

Transportatorii, la fel, sunt anunțați dacă există cereri din partea expeditorilor să ofere informații sau documente suplimentare. În plus, folosind Carrier Trust Centre, pot fi pregătite mai bine întâlnirile trimestriale sau semestriale dintre expeditori și transportatori, deoarece toți au acces la aceleași date.

Articole similare

Ad