Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai multe exporturi

In iunie, raportul inregistrat prin bursa Timocom a cunoscut o usoara scadere a traficului de marfuri fata de mai, ajungandu-se la un raport marfa/camioane de 39/61, de la 32/68.
Tot mai putine marfuri merg de la noi catre Bulgaria, scaderea exporturilor catre aceasta destinatie fiind constanta inca din aprilie.
Exporturile au scazut si catre Spania, ajungand aproape la acelasi nivel din primavara, 23/77.
Catre Marea Britanie, desi doua luni exporturile s-au mentinut constante, acum au crescut, ajungand la un raport de 50/50, fata de 37/63.
O importanta crestere s-a vazut si la exporturile catre Austria, care aproape ca s-au dublat fata de mai, dupa ce nivelul acestora a fost mai bine de doua luni in scadere.
Franta a fost luna trecuta o relatie interesanta, unde s-a transportat chiar mai multa marfa decat in primavara.
 

Daca la exporturi am stat bine luna trecuta, situatia de la importuri nu a mai fost la fel, astfel ca au fost transportatori care s-au intors acasa „pe gol“.
Asa ca, daca Franta a stat bine la exporturi, nivelul importurilor a scazut fata de mai, ajungand la 31/69.
In schimb, in ceea ce priveste Marea Britanie, unde exporturile au scazut, s-a inregistrat o crestere a importurilor, fiind chiar mai mare decat in primavara. Mai putina marfa vine si din Austria, Olanda, Belgia, Italia si Polonia.
Polonia are cel mai ridicat nivel al importurilor, de 79/21.a

Articole similare