Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai sunt câteva ore până la Gala Tranzit

Gala Tranzit începe azi la 12:00, la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca, cu un workshop organizat de Axes Software și intitulat „Rolul digitalizării în optimizarea transporturilor. Cum pot ajuta soluțiile software în gestionarea transporturilor și raportarea automatizată a transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat în sistemul RO e-Transport?”

După o pauză de prânz și un timp de interacțiune între transportatori și expeditori și între transportatori și furnizorii de produse și servicii prezenți la eveniment, urmează câteva dintre subiectele care preocupă cel mai mult industria de transporta la ora actuală.

Florin Gagea (ISCTR), responsabilul coordonator EuroControl Route din partea României, va vorbi despre prioritățile de control din Europa, cu accent pe verificările ce vizează respectarea Pachetului Mobilitate – mai ales întoarcerea șoferilor la 3-4 săptămâni și întoarcerea camionului la 8 săptămâni.

Danor Ionescu (CEO Pall-Ex), Dragoș Gavrilescu (CEO Design Thinking Society) și Istvan Barta (CEO Tracknamic) vor propune soluții – cu accent pe transformarea organizațională și digitală – pentru a trece mai ușor peste crizele din această perioadă.

Marcel Muntean (ITM Cluj) se va referi la aspectele pe care le vizează controalele Inspecției Muncii în privința detașării transnaționale și la condițiile în care se face controlul ANAF referitor la diurnă. În plus, reprezentantul Inspecției Muncii va aduce clarificări, în cadrul unei discuții cu Roxana Ilie (UNTRR), Petru Horga (consultant fiscal specializat în Transporturi) și Daniel Jinga (Associate Director People Services, KPMG România), privind detașarea transnațională și modul cum sunt reglementate indemnizațiile prin Legea 72 și modificările la Codul fiscal.

Programul va include și prezentarea unor soluții și produse oferite de Michelin, Shell, Smart Diesel, Tracknamic  menite să optimizeze activitatea de transport.

Să aveți o zi bună alături de noi, cu interacțiuni și informații interesante! Iar dacă nu ați reușit să ajungeți la Cluj-Napoca veți găsi cele mai multe dintre aceste teme în articolele de pe site-ul nostru sau în revista Tranzit din decembrie.

Articole similare

Ad