Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

MAKERS & MOVERS Global Transportation – Access and Cost

Alcott Global, companie de recrutare axată pe lanțul de aprovizionare și industria logistică, anunță un nou summit – Transportul Global – Acces și Cost. În utimele 12 luni, Alcott a fost pe scena mondială cu patru summituri globale în ultimele douăsprezece luni, aducând în prim-plan prezentatori reprezentând cele mai mari branduri.

Makers and Movers – Global Transportation – Access and Cost se va desfășura pe o platformă virtuală, în data de 12 mai 2021 și va reuni peste 4.500 de reprezentanți și experți din toate domeniile industriei de supply chain. Evenimentul își propune crearea unei platforme propice pentru împărtășirea diverselor puncte de vedere, o platformă de învățare și  generare de idei și soluții în abordarea provocărilor din cadrul transporturilor globale.

Înregistrarea early bird, până la data de 16 aprilie 2021, oferă participanților oportunitatea de a accesa în mod gratuit prezentările keynote, panourile de discuții și studiile de caz din programul summitului. Grăbește-te să-ți procuri biletele gratuite.

Câteva din subiectele care vor fi abordate la summit sunt:

  • Costul transporturilor globale
  • Transporturi intermodale
  • Disponibilitatea containerelor
  • Sustenabilitate și economie circulară
  • Colaborare competitivă
  • Tehnologii de ultim moment – o privire critică asupra ce este hype vs. ce este real

Pentru mai multe informații, luați legătura cu Cristina Tetcu or Andrei Palamariu.

Articole similare

Ad