Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„MAN plantează un viitor curat“

Acesta este numele proiectului prin care MHS Truck & Bus Group susține protecția mediului și reducerea emisiilor de CO2. Un exemplu concret este inițiativa echipei MHS Bacău, care a plantat la jumătatea lui mai 5.000 de puieți de molid, brad și larice, la o altitudine de 1.360 m, în zona Ghimeș Făget, cu sprijinul Regiei Publice Locale Ocolul Silvic Ghimeș Făget RA.

5.000 de puieți deoarece pentru fiecare vehicul MAN vândut a fost plantat câte un copac, care va contribui la reducerea emisiilor de CO2 și la asigurarea unui viitor curat. „Responsabilitatea față de comunitate, față de angajații, partenerii și clienții noștri, precum și față de viitorul pe care îl clădim pentru generațiile viitoare a reprezentat întotdeauna un subiect important în activitatea companiei noastre. Proiectul «MAN plantează un viitor curat» este una dintre aceste inițiative pe care dorim să o dezvoltăm.“, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Alte proiecte de responsabilitate socială în care Grupul este implicat constant sunt cele privind dezvoltarea satelor săsești din Țara Ovăzului și a turismului în zona respectivă.

Articole similare

Ad