Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Manoovr de la Nooteboom, acum si pentru transport de excavatoare sau echipamente de demolat

La standul Nooteboom de la IAA au fost prezente mai multe inovatii, dar in centrul atentiei a fost cel mai nou trailer semi-jos Manoovr MPL, cu nisa pentru excavator, optiune care face acest model si mai versatil, mai ales pentru transport de excavatoare sau echipamente de demolat ale caror brate pot fi pozitionate in nisa. Aceasta din urma este disponibila standard pe toate trailerele semi-joase cu pana la sase axe, iar la cerere si alte vehicule Manoovr pot fi echipate cu nisa pentru excavator. Latimea acesteia depinde de latimea vehiculului: de exemplu, la 2.740 mm nisa excavatorului are 800 mm si la 2.890 mm are 950 mm.
 

Echiparea cu aceasta nisa nu afecteaza celelalte avantaje oferite de tehnologia Manoovr: inaltimea podelei de 780 mm, cursa suspensiei de 500 mm, unghiul de virare de 60 de grade, anvelopele cu durata de viata de 300.000 km si greutatea de 12 t/axa in Europa, dar si costurile reduse de intretinere si valoarea reziduala mare.
In combinatie cu rampe din aluminiu sau hidraulice, Manoovr cu nisa de excavator este un trailer multifunctional ideal pentru transport de echipamente.
Acest model a fost comandat fara macar sa fie vazut de mai multi operatori de transport, primul dintre ei fiind Van der Vlist.

Articole similare

Ad