Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Maracana se extinde cu 10.000 mp în MLP Bucharest West

Maracana, o companie europeană de logistică şi-a extins capacitatea de depozitare în MLP Bucharest West. Contractul a fost încheiat cu MLP Group și asistat în finalizarea tranzacției de compania de servicii imobiliare JLL România. Acesta prevede închirierea a peste 10.000 metri pătrați pentru spații de depozitare. Compania Maracana activează pe piața românească de peste 30 de ani, deține o flotă de peste 100 de vehicule și servicii rapide de transport, indiferent de natura transportului, către orice destinație.

“Suntem încântaţi să ne extindem cooperarea cu MLP Group şi să ne consolidăm parteneriatul bazat pe valori şi viziuni comune. Apreciem profesionalismul dezvoltatorului şi abordarea flexibilă.”, a susținut Eugen Supuran, Managing Director Maracana.

MLP Bucharest West este un parc logistic şi de producţie, cu o suprafaţă de 99.000 mp. Este situat la doar 15 km de capitala României, şi are acces direct la şoseaua de centură a oraşului şi la autostrada A1. Centrul de distribuţie se bucură de o localizare excelentă și susține operaţiuni logistice rapide şi eficiente.

“Sunt încântată că actualul nostru chiriaş a decis să-şi extindă spaţiul în MLP Bucharest West. Aceasta este o confirmare a faptului că oferta noastră satisface pe deplin aşteptările lui.” a declarat Agnieszka Gozdz, director de vânzări MLP Group S.A.

“Noul contract de închiriere semnat este cel de-al şaselea proiect al nostru alături de Maracana, totalizând aproximativ 24.000 mp.”, a declarat Ionuţ Grigoraş, Consultant Senior, Departamentul Industrial JLL România.

Articole similare

Ad