Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni isi consolideaza pozitia

Marangoni Group participa in perioada 1-4 iunie la Reifen Essen, una dintre cele mai importante expozitii destinate anvelopelor, unde vor fi prezenti 580 de expozanti din 41 de tari. Spatiul de expozitie are o suprafata de 54.000 m2, unde companiile isi prezinta produsele si serviciile din domeniul anvelopelor noi sau resapate, comertului, tehnologiilor pentru anvelope si sasiuri si vulcanizarii.
 

Pe suprafata destinata anvelopelor pentru vehicule comerciale si industriale, Marangoni va expune cele mai noi modele de anvelope de mari dimensiuni pentru utilaje pentru terasamente si gama de produse pentru stivuitoare industriale ce vor fi promovate in cadrul retelei Wenzel-Quick Mont, care in cateva luni a ajuns sa reprezinte ramura operationala Marangoni in Germania si pietele adiacente.
O alta noutate o constituie debutul noii anvelope resapate pentru camion, Marix, dezvoltate de ramura Commercial&Industrial Tyres, prin care compania isi propune sa-si consolideze pozitia de lider pe piata italiana si sa deserveasca pietele europene si segmentele unde resaparea la cald este dominanta.
Marangoni Retreading Systems ocupa un loc fruntas la nivel mondial in furnizarea de sisteme si profile pentru resaparea anvelopelor de camioane. Beneficiind de performantele tehnologiei RINGTREAD System pentru benzi vulcanizate care sunt din ce in ce mai raspandite si recunoscute in toata lumea si de gamele de profil vulcanizate Kontur si Profil Liner, Marangoni Retreading Systems a dezvoltat recent un program integrat de produse, tehnologii si servicii-suport in scopul de a a-si consolida relatiile si imaginea fata de resapatorii europeni, si implicit fata de clientii lor. Prezentat la Essen sub numele „We Care“, programul include o serie de servicii suport tehnice si de marketing oferite tuturor resapatorilor europeni care sunt interesati sa-si detaseze ofertele fata de ale competitorilor.

Articole similare

Ad