Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Martisoare Jungheinrich si in 2018

Jungheinrich Romania continua si anul acesta seria de evenimente dedicate clientilor. Astfel, primul targ de stivuitoare a avut loc intre 28 februarie si 2 martie, la sediul din Ploiesti al companiei. Sub sloganul „De Martisor, cumparati stivuitor“, Jungheinrich si-a intampinat clientii cu oferte speciale pentru achizitia de echipamente noi sau refurbisate. Peste 50 de utilaje au fost incluse in promotie, oferta fiind valabila pana la 20 martie a.c. Au fost acordate discount-uri speciale la revizii, dar si pachete de electrostivuitoare plus transpalete electrice (diferite configuratii). Dintre utilajele noi au fost incluse in oferta echipamentele electrice din gamele EJC si EFG, dar si stivuitoarele cu ardere interna DFG si TFG, cu diferite configuratii.
 

Cu ocazia targului de Martisor a fost prezentata pentru prima data gama de echipamente Ameise – motostivuitoare (diesel si gaz), precum si transpalete electrice. Ameise este brand atasat Jungheinrich, sub care se produc utilaje low-cost pentru piata europeana.
In ciuda vremii nefavorabile de la inceputul primaverii, targul a fost vizitat de peste 80 de clienti, iar pe intreaga perioada promotionala au fost vandute in total mai mult de 50 echipamente noi si second hand. Urmatorul targ Jungheinrich este planificat pentru sfarsitul lui iulie.

Articole similare

Ad
Ad