Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mec-Diesel SEE, unic importator și distribuitor Opet Lubricants în România

Furnizorul turc de carburant Opet Lubricants a început colaborarea cu Mec-Diesel SEE, unul dintre cei mai importanți furnizori de piese de schimb din țara noastră, care va fi unicul importator și distribuitor pentru România al produselor sale, conform strategiei de extindere a operațiunilor la nivel internațional. Mec-Diesel a fost ales, așa cum explică Murat Seyham, general manager Opet Lubricats, deoarece „deține o experiență îndelungată și o poziție puternică pe piața din România, deci ne va susține marca, oferindu-le clienților noștri cel mai înalt nivel de satisfacție”.

Colaborarea își propune să ducă la familiarizarea publicului larg din România cu atributele Opet Lubricants – rigurozitatea și calitatea produselor, în conformitate cu standardele europene – iar obiectivul companiei turcești este de a deveni una dintre mărcile preferate pe piața europeană, datorită experienței îndelungate în sectorul retail și statutului de lider al pieței de lubrifianți agricoli, dar și prin cooperarea cu producătorii de echipamente originale, rețeaua puternică de distribuție, serviciul tehnic, expert personal și prin gama largă de produse pe care le oferă.

Pe piața europeană operăm cu încredere și investim în conformitate cu strategia noastră de creștere, pe care o aplicăm la nivel internațional.“, mai adaugă managerul Opet Lubricants. „Și ne bucurăm să împărtășim experiențele pe care le-am dobândit datorită cooperării cu giganții din domeniu.“

La rândul său, Monica Dan, general manager Mec-Diesel SEE, a declarat că „suntem foarte încântați de noul nostru parteneriat cu Opet Lubricants. Deși a trecut mai puțin de un an de la începerea distribuirii acestor produse, avem deja un feedback pozitiv din partea pieței. Noi le oferim clienților o alternativă excelentă ca preț, pentru afacerile lor, și suntem o companie care construiește parteneriate pe termen lung, atât cu clienții, cât și cu furnizorii, de aceea suntem selectivi cu produsele și mărcile care se alătură portofoliului nostru. Suntem mândri să fim singurul importator și distribuitor pentru România al unuia dintre liderii mondiali în gama de lubrifianți.

Opet Lubricants oferă o gamă largă de uleiuri de motor și transmisie, antigel, grăsimi și lichide de frână, pentru întreținerea autoturismelor, vehiculelor comerciale ușoare și grele, utilajelor agricole, motocicletelor și a echipamentelor pentru transport pe apă.

Iar Mec-Diesel SEE este unul dintre cei mai importanți furnizori de componente pentru motoare și distribuție de piese de schimb și lubrifianți pentru camioane, autobuze, vehicule ușoare, vehicule de construcții sau agricultură de pe piața din România, având 13 birouri comerciale și 13 depozite cu stocuri, în cele mai importante orașe ale țării, peste 18.000 de repere unice în portofoliu, un stoc de peste 5 milioane de euro în depozitul central de la București și acces imediat la stocul din Italia, în valoare de 30 de milioane de euro.

Articole similare

Ad