AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz deschide Mercedes-EQ Pop-Up Store în Piața Victoriei

De vineri, 17 septembrie, Piața Victoriei din București devine electrică odată cu deschiderea Mercedes-EQ Pop-Up Store, un spațiu care îi invită pe vizitatori să descopere universul electric al Mercedes-Benz.

Instalația temporară va găzdui timp de patru săptămâni o expoziție de mașini electrice Mercedes-EQ și îi invită pe vizitatori să facă pasul în lumea mobilități electrice Mercedes-Benz printr-o serie de activități și evenimente speciale.

Zona dedicată va ocupa partea sudică a parcării din Piața Victoriei, iar vizitatorii vor putea viziona și interacționa îndeaproape cu mai multe modele Mercedes-EQ care vor fi expuse alături de construcția principală de 60 de metri pătrați. Mașinile vor putea fi cunoscute în cele mai mici detalii, atât vizuale cât și tehnice, iar în incinta Pop-Up Store vizitatorii se vor putea bucura de experiențe marca Mercedes-Benz.

Printre mașinile care pot fi admirate se numără modelele electrice ale Mercedes-EQ: EQA, EQC, și EQV. Mercedes-EQ Pop-Up Store va fi deschis publicului zilnic între orele 10 și 22, din 17 septembrie până pe 14 octombrie.

Articole similare

Ad