Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Vans va scoate noul Clasa T in colaborare cu Renault-Nissan-Mitsubishi

Mercedes-Benz se va folosi de platforma de autovehicule comerciale usoare pentru a crea un model nou, similar Clasei V, adaptat nevoilor familiilor, fiind totodata destinat pasionatilor de calatorii in aer liber. Denumirea clasei acestui nou model este „Clasa T” si va fi realizat realizat in cooperare cu Renault-Nissan-Mitsubishi. 
„Cu noua Clasa T, vom oferi un vehicul destinat familiilor si pasionatilor de activitati in natura, invitandu-i pe acestia in lumea Mercedes-Benz. Clientii din acest segment sunt in cautare de autovehicule compacte, atractive si practice – si tocmai acestea sunt cerintele pe care noua Clasa T le indeplineste“, a declarat Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans. Fiind un proiect complet nou, Clasa T va fi indubitabil asociata cu familia Mercedes-Benz si va prezenta caracteristici inconfundabile, tipice brandului Mercedes-Benz. Noul autovehicul va purta ADN-ul Mercedes-Benz, cu precadere in ceea ce ce priveste designul, valoarea, siguranta si conectivitatea.
Piata clientilor privati este in centrul atentiei pentru noua Clasa T, mai anunta compania germana. Astfel, noul model va raspunde nevoilor familiilor si persoanelor orientate spre diverse activitati in timpul liber, la un raport pret-valoare atractiv. Litera T reprezinta conceptul de folosire eficienta a spatiului si este o denumire perfecta pentru noul model destinat familiilor.
Noul Mercedes-Benz Clasa T ofera un spatiu incapator si este potrivit pentru o serie variata de utilizari, inclusiv transportul de pasageri, ca referinta in cadrul serviciilor de sharing – toate acestea fara a compromite confortul. Spre exemplu, usile glisante cu deschidere larga, atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a autovehiculului, permit accesul usor si confortabil in interior. Pe langa motoarele conventionale, va exista si o versiune complet electrica.
In segmentul autovehiculelor comerciale usoare de dimensiuni mici, Mercedes-Benz Vans este reprezentat de Citan din anul 2012. In luna august a anului trecut, divizia Vans a anuntat un succesor, impreuna cu o varianta complet electrica. Pe baza acestei platforme, vor fi create doua autovehicule: in timp ce Mercedes-Benz Citan este un autovehicul fara compromis, adaptat cerintelor clientilor comerciali, Mercedes-Benz Clasa T este destinata in primul rand clientilor privati. Clasa T si Citan vor fi realizate in cooperare cu Renault-Nissan-Mitsubishi.

Articole similare

Ad