Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Mesajul eurodeputatului Marian-Jean Marinescu pentru transportatorii romani: „Lupta nu este pierduta!”

Desi Plenul Parlamentului European a votat astazi in favoarea celor trei dosare ale Pachetului Mobilitate 1, care sunt clar in dezavantajul operatorilor est-europeni, lupta nu este pierduta, este de parere euro-deputatul Marian-Jean Marinescu. „Astazi s-a aprobat doar prima lectura a dosarelor de modificare a Pachetului Mobilitate. Dupa alegerile euro-parlamentare din mai a.c., noul Parlament poate lua intreaga procedura de la capat; poate intra in negociere cu Consiliul pe acest text sau poate sa lucreze pe el si sa schimbe forma votata acum. Am vazut situatii cand la a doua citire s-au adus modificari textelor aprobate initial“, a declarat Marian-Jean Marinescu.

Maniera votului de astazi a fost contestata in plen de euro-deputatul roman, dar si de alti colegi est-europeni, intrucat cele peste 1.000 de amendamente depuse au fost grupate la vot in bloc, ceea ce este incorect si superficial.
Foarte important, desi rezultatul votului de astazi este negativ pentru noi, s-a votat doar prima citire, nu si mandatul de negociere, intrucat negocierile sunt inchise in acest moment. Asadar, Pachetul Mobilitate nu poate merge mai departe la trialog acum.

Articole similare

Ad
Ad