Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MHS Truck & Bus Group si Academia Gheorghe Hagi, 10 ani de parteneriat

In 2019, MHS Truck & Bus Group sarbatoreste 10 ani de parteneriat alaturi de Academia Gheorghe Hagi, pe parcursul acestor ani oferind Academiei mijloacele de transport necesare echipelor sale. Prelungirea parteneriatului intre cele doua entitati a avut loc cu ocazia inaugurarii celui mai nou sediu MHS Truck Service – cel din Constanta.
„Suntem onorati sa fim partenerii Academiei Gheorghe Hagi. Performanta este parte a filosofiei noastre, de aceea, o sustinem cu interes de fiecare data. Anul acesta este un an important pentru parteneriatul nostru deoarece marcam un deceniu de furnizare a serviciilor de transport necesare echipelor Academiei – 10 ani de parteneriat MAN in Romania pentru Academia celui mai valoros numar 10. Ne dorim, cu siguranta, sa fim in continuare alaturi de Academie si sa ii sustinem in dezvoltarea activitatii lor”, a declarat in cadrul evenimentului dl. Michael Schmidt, Presedinte al MHS Truck & Bus Group.

La randul sau, Gheorghe Hagi, directorul Academiei s-a declarat bucuros de acest parteneriat reciproc avantajos in cei 10 ani de colaborare. „Proiectele pe termen lung inseamna mereu progres, eficienta, iar acolo unde exista rabdare, va fi cu siguranta performanta. Felicitari celor de la MAN! Sunt convins ca proiectele noastre vor avea in continuare aceleasi rezultate care sa ofere siguranta, incredere si performanta.” Continuarea acestui parteneriat a avut loc la Constanta, in cadrul celui mai nou sediu al companiei, acolo unde au fost prezenti inclusiv membrii ai conducerii Clubului FC Viitorul si ai Academiei, precum si jucatorii primei echipe si jucatori din cadrul Academiei. Noul centru de competenta MAN din Constanta, aflat in spatiul logistic din Str. I.C. Bratianu nr. 250, ofera atat servicii de vanzare camioane noi si rulate, precum si operatii de intretinere si reparatii camioane si semiremorci, avand disponibile toate ofertele de After Sales din cadrul retelei MHS Truck Service. Pachetul de servicii After Sales include MAN Mobile 24, contractele de service adaptate specificului activitatii clientilor, ofertele speciale pentru piesele originale MAN si manopera, precum si garantia extinsa 24 de luni pentru accesoriile si piesele originale MAN, ecoline, garantia fiind disponibila la nivel international. Sediul dispune de o suprafata de 1.144 mp, care cuprinde atat zona de receptie clienti si birouri vanzari, cat si zona de service si depozit de piese de schimb. De asemenea, parcarea destinata clientilor are o suprafata de 850 mp.
Zona de reparatii este alcatuita din 9 posturi de lucru, cu 5 linii de service, fiind disponibile servicii de mecanica, electrica, tinichigerie, diagnoza computerizata MAN, sisteme de franare Wabco si Knorr pentru semiremorci, precum si reglare geometrie directie camioane si remorci.

Articole similare

Ad