Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Michelin ofera transportatorilor un expert online in anvelope, prin platforma camion.michelin.ro

Platforma camion.michelin.ro permite transportatorilor sa ia cele mai bune decizii privind alegerea anvelopelor. Noul site web Michelin poate indruma utilizatorii catre cel mai apropiat dealer sau ii poate ajuta sa contacteze un expert Michelin in anvelope. Astfel, transportatorii pot gasi, intr-un singur loc, toate recomandarile necesare pentru eficientizarea activitatii desfasurate.
Michelin ofera sprijin pe toata durata utilizarii platformei camion.michelin.ro.
 

Alaturi de sectiunile speciale care includ recomandari privind alegerea, utilizarea si intretinerea anvelopelor in vederea unei eficiente maxime, una dintre noutatile noii platforme o constituie sectiunile de testimoniale, care includ cele mai bune studii de caz si povestile de succes ale transportatorilor. Recomandarile reprezinta o constanta a prezentei Michelin pe retelele de socializare, deoarece compania considera ca cele mai bune solutii de optimizare a afacerii pot fi gasite in viata reala.
Pentru a creste sprijinul acordat transportatorilor in diferite medii de comunicare, Michelin si-a creat conturi pe platformele LinkedIn, YouTube si Instagram.
In reteaua profesionala LinkedIn, Michelin a creat un grup de discutii care are ca scop identificarea solutiilor pentru optimizarea costurilor transportatorilor – Optimizarea costurilor pentru transportul rutier european.
Prin inscrierea pe pagina Michelin Truck Tires Europe YouTube, transportatorii pot accesa o biblioteca video vasta, care include filme ce prezinta cele mai recente tehnologii pentru cresterea performantelor anvelopelor, teste comparative realizate pe diferite tipuri de carosabil si cele mai bune practici ale partenerilor Michelin.
Cu #@MICHELINTRUCK de pe Instagram, reteaua de socializare unde se pot incarca fotografii, Michelin permite membrilor comunitatii transportatorilor sa isi prezinte marcile, dar si imagini ale celor mai neobisnuite locuri in care isi desfasoara activitatea.
Prin prezenta activa pe aceste platforme de socializare, Michelin isi reafirma colaborarea cu transportatorii intr-un mod inovator, interactiv si amuzant. Michelin invita utilizatorii sa isi impartaseasca pe diferite platforme de socializare propriile experiente cu marca Michelin, si sa interactioneze cu alti transportatori, deoarece interactiunea genereaza solutii.

Articole similare

Ad