Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement

Midocar inaugureaza Direct Express

Reprezentanta Midocar Vitan ofera un nou serviciu economic pentru autovehiculele Volkswagen cu experienta.
Din ianuarie, reprezentanta MIDOCAR Vitan ofera, in premiera in Romania, un nou serviciu dedicat autovehiculelor cu o vechime mai mare de patru ani. Proprietarii modelelor Volkswagen vor beneficia de experienta service-ului de marca la costuri fixe si economice.
 

Direct Express este serviciul destinat autovehiculelor Volkswagen fabricate inainte de 2009, care garanteaza costuri de reparatie adaptate la vechimea masinii. In cadrul Direct Express, proprietarii masinilor iesite din perioada de garantie vor beneficia de piese de schimb economice originale Volkswagen si de experienta unui service de marca, toate la un pret avantajos cu manopera inclusa.
Noul concept vine cu o serie de avantaje care incurajeaza orientarea clientului catre service-ul de marca si dupa incheierea perioadei de garantie a masinii.
In cazul servisarii prin Direct Express, reparatiile se pot realiza pe loc, fara programare, lucrarile sunt efectuate exclusiv cu piese si accesorii originale, in conformitate cu standardul Volkswagen, costul este adaptat vechimii masinii, se ofera garantie, iar manopera este inclusa. In plus, istoricul complet al reparatiilor, actualizat la fiecare intrare a autoturismului in service-ul Midocar va constitui, cu siguranta, un avantaj la revanzare.

Articole similare

Ad