Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MOL: Controlul consumul de carburant se reflecta in costuri

O monitorizare atenta a consumului de carburant se reflecta in costuri intr-un procent de 2-5%, potrivit reprezentantilor MOL. Compania propune in acest sens cardurile de combustibil MOL Green, MOL Silver si MOL Gold, prin care operatorii pot controla alimentarile cu ajutorul mai multor parghii.

Pot verifica ce masina din flota alimenteaza, prin personalizarea cardului pe numarul de inmatriculare, pot opta pentru tipul de carburant specific vehiculului, prin setarea categoriei de cumparare pe card, au posibilitatea de a supraveghea consumurile si numarul de kilometri declarati la alimentare, prin rapoartele online disponibile pe Centrul Virtual De Carduri, si pot introduce limitari pe card.
Cardurile regionale MOL Gold pentru alimentarea cu carburant, cu functionare online, sunt acceptate in retelele MOL din Romania, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Austria, Croatia si Serbia. In curand, cardurile vor fi acceptate si in Italia. In acelasi timp, cardurile internationale MOL-DKV sunt acceptate in peste 22.000 de statii din Europa, atat pentru plata carburantului, cat si pentru taxele de autostrada, tuneluri si bacuri.
Clientii au posibilitatea de a obtine discountul TND („Truck Network Discount“), prin selectarea a 15 statii de benzina din reteaua MOL, in functie de rutele de transport ale fiecaruia. Acesta este de 0,1 lei/l fata de pretul afisat la pompa. Astfel, la un consum de 15.000 l se economisesc 1.500 de lei. In plus, operatorii pot beneficia de o grila suplimentara de discounturi, in functie de volumele aprovizionate lunar.
Tot in vederea reducerii costurilor cu carburantul, MOL ofera si posibilitatea achizitiei en-gros. Livrarile se fac cu cisterne dotate cu pompa de transvazare si debitmetru electronic cu compensare la temperatura de 15oC. Si pe principiul „one stop shop“, MOL ofera si AdBlue, o gama completa de lubrifianti MOL Dynamic si produse de ingrijire auto: lichide de parbriz, antigeluri, lichide de frana.
Membrii UNTRR beneficiaza de conditii comerciale avantajoase la achizitia de carburant, gratie parteneriatului incheiat intre MOL si UNTRR. De asemenea, prin parteneriatul cu Taxback.com, transportatorii isi pot recupera TVA aferenta cheltuielilor de deplasare in afara tarii. In plus, acciza pentru alimentarea cu motorina in Slovacia poate fi rambsurata. Nu in ultimul rand, Arobs Transilvania Software pune la dispozitia clientilor MOL sistemul GPS Fleet Management la tarife preferentiale.

Articole similare