Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MOL Romania ramburseaza acciza motorinei din Slovenia

MOL Romania si Taxback.com au introdus serviciul de rambursare a accizei pentru alimentarile cu motorina efectuate in Slovenia. Facilitatea este destinata flotelor comerciale, fiind accesibila posesorilor de carduri MOL Gold, iar suma ce poate fi recuperata este de 130 de euro/1.000 l.
Solicitarea rambursarii accizei se poate face pentru vehiculele comerciale cu greutatea totala de peste 7,5 t utilizate la transport de marfuri, dar si pentru autobuzele destinate curselor regulate sau unice (categoria de vehicule M2 sau M3).
 

Acciza se va returna pentru luna precedenta pana la sfarsitul lunii curente sau, pentru solicitarile de anul trecut, pana la 31 martie. Astfel, se pot face reduceri de peste 30% din valoarea facturilor cu carburantul prin rambursarea cumulata a accizei pentru motorina si a TVA aferent.
Cardurile de carburanti MOL Gold emise de MOL Romania sunt acceptate in peste 700 de benzinarii din Austria, Romania, Ungaria, Slovacia si Slovenia, fiind dedicate companiilor cu un consum lunar ce depaseste 500 l. Ele pot fi configurate in functie de optiunea clientului, care decide categoriile de produse si servicii ce pot fi achizitionate in benzinarii, criteriile de identificare sau limitarile cantitative. In plus, prin intermediul Centrului Virtual de Carduri, monitorizarea on-line a tranzactiilor efectuate prin cardul MOL Gold se poate face non-stop.

Articole similare