Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

My Iveco, noua aplicatie pentru tablete si telefoane inteligente

Iveco a anuntat lansarea pe piata a noii aplicatii My Iveco, pentru tablete si telefoane mobile inteligente, proiectata pentru clientii Iveco si soferii de vehicule comerciale.
My Iveco le permite utilizatorilor sa obtina informatii complete despre produsele Iveco si ofera acces la o intreaga gama de servicii.
Aplicatia va fi disponibila in sase limbi straine (italiana, engleza, spaniola, franceza, germana si poloneza) si poate fi descarcata gratuit fin App Store pentru iOS si din Google Play pentru Android.
 

Navigarea prin aplicatie este simpla si intuitiva, permitand utilizatorului sa intre in lumea Iveco doar printr-un click. Afisajul de pe ecranul principal ofera toate caracteristicile de care utilizatorul are nevoie pentru a realiza o calatorie virtuala pentru a descoperi gama de produse Iveco.
Prin My Iveco utilizatorul are acces la datele tehnice ale tuturor modelelor de vehicule si poate actiona si un servicii interactive, cum ar fi configuratorul sau poate localiza sediul unui dealer.

Articole similare

Ad