Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nemo Express depune dosarul insolvenței

Pe o piață care pare să prospere, pe măsură ce firmele de curierat se bucură de creșterea comerțului online, compania de curierat Nemo Express Logistic a intrat în insolvență la propria cerere la scurt timp după ce unul dintre acționari, compania de leasing Capital Fleet Services, s-a retras.

Obligațiunile companiei listate anul trecut la Bursa de valori București (BVB) de aproximativ 1,57 milioane de euro au scăzut cu încă 15% în sesiunea din 21 octombrie și sunt tranzacționate la 35% din valoarea lor nominală.

Nemo Express a fost lansat în 2002 și a dezvoltat o rețea națională cu o acoperire de 100% pe întreg teritoriul României, precum și o flotă pe care a modernizat-o continuu. În acest moment, unicul acționar al companiei de curierat este Florian Stănilă.

Anul trecut, Nemo Express a înregistrat o cifră de afaceri de 138 milioane de lei (27 milioane de euro) și o pierdere de aproximativ 1 milion de lei. Datoriile totale erau la sfârșitul anului trecut de 64,7 milioane de lei (13 milioane de euro), aproape dublu față de 2019, neavând restanțe la ANAF.

Articole similare

Ad