Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi funcții digitale pentru MAN TGX

MAN extinde actualizările în timp real pentru diferitele funcții digitale și introduce noi funcții pentru MAN Driver App.

MAN Perform, un instrument care analizează comportamentul șoferului și utilizarea camionului, va fi actualizat între cea de a doua jumătate a anului și prima parte a lui 2022, primind noi funcții precum rapoarte automate despre flotă și șofer, precum și abilitatea de a integra date aditionale referitoare la performanță.

Sistemul de management digital al mentenanței MAN ServiceCare, care analizează și transmite datele vehiculului către rețeaua de service MAN, oferă de asemenea un avantaj important în privința disponibilității vehiculelor. Iar centrul ServiceCare contactează clientul în cazul în care vehiculul transmite date referitoare la o eventuala defecțiune pentru a evita o imobilizare mai lungă a vehiculului în service și costuri mai mari de reparație.

În același timp, oferta de servicii digitale din jurul noii generații de camioane MAN include și aplicația pentru șoferi gratuită, MAN Driver App. Pe lângă suportul în verificarea autovehiculului înainte de pornirea în cursă, funcția de căutare în baza de date de service-uri MAN sau instrucțiuni scurte de operare, aplicația oferă acum și recomandări pentru condus economic și, împreună cu serviciul Perform, explicații despre analiza evaluărilor stilurilor individuale de condus, în 8 limbi.

Articole similare

Ad