Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Noi modele Sisu Polar, pentru performante off-road sporite

Producatorul finlandez Sisu si-a extins gama Polar, pentru a oferi camioane cu anvelope single cu performante off-road si mai bune decat cele de pana acum, care erau oricum dedicate unor aplicatii foarte solicitante. Performanta imbunatatita a noilor modele nu se datoreaza doar anvelopelor single 14R20, ci si axelor robuste Sisu, care incorporeaza canale pneumatice pentru a permite sistemului CTI sa ajusteze presiunea din pneuri in timpul mersului. In rest, noile camioane folosesc aceeasi tehnologie ca gama anterioara Sisu Polar si sunt la fel de economice.
 

Gama Sisu Polar este disponibila in configuratii 6×4 si 6×6, dar si 8×8, pentru incarcaturi mai grele. Echipate cu carlig, vehiculele pot livra marfurile incarcate pe platforme sau in containere inclusiv in zone unde nu exista terminale sau dotari logistice sofisticate. Iar transportul de busteni in conditii dificile, inclusiv din punct de vedere meteo, se poate face mai bine cu vehicule avand anvelope single.
Primul cumparator al noilor modele finlandeze a fost Kamaz Master, care va folosi Sisu ca vehicul de asistenta in timpul raliurilor la care participa, mai ales Dakar si Drumul Matasii. Iar alegerea facuta de echipa rusa este o dovada in plus ca este vorba de camioane robuste si performante, asa cum este mandru sa declare Jyri Ahonen, vicepresedinte Oy Sisu Auto Ab.

Articole similare

Ad