Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi produse la preturi mici, pentru prelungirea vietii camioanelor

Departamentul post-vanzare Renault Trucks propune oferte multiple, in special sub forma de kituri si piese reconditionate, care permit clientilor sa diminueze costurile de intretinere pentru vehiculele lor, folosind componente originale. Piesele comercializate de producatorul francez poarta marca „Approved Parts“ si beneficiaza de garantie internationala in peste 1.500 de ateliere din mai mult de 100 de tari. Iar datorita noii oferte se imbunatateste si randamentul ecologic al camioanelor puse deja in circulatie, care au astfel posibilitatea de a circula prin anumite zone protejate.
 

Printre noile produse oferite de Renault Trucks se numara un filtru de motorina special pentru vehicule Euro 3, care nu mai face necesara investitia intr-un filtru Euro 4, mai costisitor, si reduce astfel cheltuielile de intretinere a vehiculului.
Gama de placute de frana s-a imbogatit cu modele destinate clientilor ale caror camioane Premium Route sau Magnum Euro 2 si 3 sunt echipate cu retarder si sunt folosite in regim usor, de sosea.
Iar eXchange, care se evidentiaza in special prin noi etriere de frana, urmareste sa educe clientii in asa fel incat sa inteleaga ca prin reconditionare, mai mult decat prin inlocuirea de componente mecanice (motoare, cutii de viteze si subansambluri), vehiculele beneficiaza de o noua viata si costurile cu achizitia de piese se reduc.
Oferta eXchange se imbogateste continuu, prin aparitia de noi produse, si se adapteaza si conditiilor de mediu, prin reciclarea componentelor pentru camion.

Articole similare