Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua generație DAF ajunge la o producție de 50.000 de unități

Vehiculul aniversar – un DAF XG de culoare albă cu un motor PACCAR MX 13 de 355 kW/480 CP – a fost livrat oficial clientului olandez Kleijn Transport din Alblasserdam.

Noua generație de camioane DAF XD, XF, XG și XG+, au un design mai aerodinamic și mai spațios al vehiculului, și sunt printre primele camioane de pe piață care respectă noile reglementări europene privind greutatea și dimensiunile. Ca urmare, noua generație de camioane DAF stabilește noi standarde în ceea ce privește eficiența, siguranța și confortul șoferului. Camioanele DAF XF, XG și XG+ pentru transporturi lungi și grele au primit premiul „Camionul internațional al anului 2022”, în timp ce noul DAF XD a primit premiul prestigios 2023 pentru distribuție și aplicații profesionale.

Camionul aniversar a fost predat companiei Kleijn Transport, o companie care asigură transportul de containere și remorci în întreaga Europă, precum și transportul maritim și aerian. Flota sa este formată din 220 de camioane, din care peste 50% sunt DAF.

„Pe baza experienței noastre excelente cu noua generație de vehicule DAF, creștem numărul acestora la 50. Am ales în mod deliberat modelul spațios XG pentru a combina perfect cea mai mare eficiență a consumului de combustibil și cel mai bun confort din clasa sa, acesta din urmă fiind extrem de important având în vedere lipsa actuală de șoferi.”,

a precizat John Dekker, directorul financiar la Kleijn Transport.

„Niciodată în istoria noastră de 95 de ani nu s-a mai ajuns la impresionantul reper de 50.000 de camioane atât de repede după lansarea modelelor. Acest lucru ilustrează succesul noii noastre generații de camioane DAF. Un moment important care evidențiază performanța excelentă a vehiculelor și reprezintă, de asemenea, o reflectare a calității de lider în industrie pe care angajații noștri dedicați o oferă clienților noștri în fiecare zi.”,

a adăugat Harald Seidel, președintele DAF Trucks.

Articole similare

Ad