Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul MB Sprinter 4×4, lansat pe gheata

Grosimea stratului de zapada: aproape doi metri. Temperatura: -15 gr. C. La o altitudine de 2.500 m, divizia de van-uri a Mercedes-Benz a prezentat pentru prima data publicului noul Sprinter 4×4.
Noul Sprinter 4×4, singurul van de dimensiuni mari si tractiune integrala echipat cu ESP – asigura o tractiune suplimentara in conditii solicitante. Ca minibus noul Sprinter 4×4 este capabil sa transporte oaspetii la hoteluri sau alte tipuri de transport pasageri in zonele acoperite de zapada ale Alpilor.
 

Ca un adevarat profesionist, Sprinter 4×4 face totul mai usor pentru sofer: sistemul cu tractiune integrala poate fi activat prin actionarea unui buton, cuplul fiind distribuit intre axa fata si spate la un raport de 35:65. In acest punct Sistemul de Tractiune Integrala 4ETS preia controlul: tot ce trebuie sa faca soferul este sa utilizeze optim pedala de acceleratie si volanul in timp ce tehnologia are grija de restul.
Echiparea standard cu ESP Adaptiv este activa in permanenta, chiar si cand este cuplata tractiunea integrala. Combinarea tehnologiei 4×4 si tehnologia de siguranta activa este disponibila doar pentru Sprinter.
Optional noul van cu tractiune integrala este echipat cu o treapta de viteza suplimentara speciala pentru situatiile cheie pe teren dificil.
Chiar daca nu este un off-road, caroseria a fost ridicata in fata cu 110 mm si 80 mm in spate.

Articole similare

Ad