Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

Noul model Cargo, in centrul atentiei la standul Kögel de la IAA

Din noua familie NOVUM lansata recent de Kögel face parte si cea mai bine vanduta semiremorca a producatorului german, Cargo, care dispune acum de benzi textile FastFix si de opritor pentru acoperis EasyFix, usor si sigur de manevrat, ce scurteaza timpul de incarcare/descarcare, si este echipata standard cu axe Kögel KTA simplu de intretinut, fiabile, care garanteaza o stabilitate mare a directiei si dispun de suspensie dubla, pentru imbunatatirea condusului si reducerea uzurii anvelopelor.
 

Pentru o ancorare foarte buna a incarcaturii, cadrul exterior perforat din otel Vario-Fix este dotat cu 24 de perechi de carlige de prindere care rezista fiecare la o forta de tractiune de 2.500 kg. Optional sunt disponibile opt locasuri ale sinelor de reglare, la acelasi nivel cu platforma de incarcare, pentru a securiza marfa. Intre cadrul exterior si lonjeroanele din stanga si din dreapta, fiecare locas are patru sine de reglare, la care se adauga 10 locasuri intre lonjeroane, in centrul semiremorcii.
Cargo poate fi echipat optional cu Strong & Go, care combina structura noua a generatiei NOVUM cu o prelata integrala pentru acoperis Kögel, ranforsata cu curele de rigidizare, o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, care permite respectarea normei DIN EN 12642 code XL si a directivei Daimler 9.5 fara a folosi sipci incastrabile. Iar pentru transport de bauturi Strong & Go permite utilizarea unei singure benzi in loc de 3-4, cat trebuie pentru o caroserie normala, pentru incarcarea unei lazi cu 1-2 niveluri pe paleti standard.
Kögel Cargo dispune optional de echipament Ro-Ro pentru sarcini grele, pentru transport maritim si pe feribot, de echipamente TIR, de cuva pentru bobine sau de gat de lebada ranforsat. Iar pentru a preveni accidentele la virare sunt disponibile optional lumini de pozitie laterale care clipesc.
Printre echipamentele Cargo se mai numara o placa de 12 mm grosime si de 1.250 mm inaltime pe peretele fata, o usa spate cu montanti din otel, tampoane ranforsate din otel si cauciuc s.a.

Articole similare

Ad