Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Noul serviciu Volvo Trucks permite urmarirea pozitiei unui camion in timp real

Noul serviciu de pozitionare de la Volvo Trucks, Pozitionare+ permite localizarea geografica a vehiculului in fiecare minut. Este un beneficiu care creeaza premisele pentru operatiuni logistice eficiente. „Un bun exemplu este industria cimentului. Sincronizarea este totul, pana la momentul in care camionul parcheaza pentru a prelua incarcatura cu beton. Cand se prepara betonul, amestecul este adaptat pentru timpii de incarcare, transport si turnare in cofraje.
 

Cu serviciul Pozitionare+ este posibil sa afli exact cand va ajunge camionul si sa pregatesti amestecul de beton corespunzator", spune Johan Östberg, Product Specialist la Volvo Trucks.
Pe langa posibilitatea de a determina in timp real pozitionarea vehiculului, serviciul permite stabilirea unei arii geografice, a unui traseu sau a unei tari intregi si notificarea de fiecare data cand un camion traverseaza zonele respective. Optiunea este utila in special in activitatile de operare a depozitelor, unde personalul trebuie sa stie cand soseste si cand pleaca un camion, pentru a-si putea programa activitatile premergatoare sau ulterioare. Pentru anumite tipuri de transporturi acest serviciu de pozitionare ofera si alte beneficii. „Daca un camion deviaza de la ruta sa, sistemul emite o alerta. Acest lucru ofera un mediu de lucru mai sigur pentru soferii care transporta bunuri cu o valoare ridicata", explica Johan Östberg.

Articole similare

Ad