Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O campanie de Centenar in sustinerea companiilor mici de transport

CTE Trailers si-a propus sa marcheze sarbatorirea Centenarului Romaniei printr-o contributie speciala la dezvoltarea industriei transporturilor. „Am crescut impreuna – de aceea ne-am propus sa facem acum ceva deosebit pentru a sprijini segmentul de retail al companiilor de transport si pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum. Astfel, oferim cu prilejul Centenarului o suta de semiremorci Krone Mega Liner la un pret preferential si sustinem o dobanda speciala de 1% la finantarea prin Impuls Leasing. Ca si confirmare a seriozitatii cu care am construit pana acum, la nivelul bilantului pe 2017 ne situam pe locul intai la semiremorci si suprastructuri in topul firmelor cu capital integral romanesc.”, declara Mihai Dinu, Managing Partner la CTE Trailers.
 

Semiremorca cu volum util mare disponibila imediat
Semiremorca din gama Krone aleasa de CTE Trailers pentru aceasta campanie este destinata transportului de marfuri generale paletizate si se recomanda nu doar prin numele de Mega, ci si prin volumul util de 100 mc si dotarile deosebite. Asemenea tuturor semiremorcilor KRONE cu prelata, si Mega Liner dispune de certificat de asigurare a marfii indiferent de incarcatura. Fiind o semiremorca pentru cele mai diverse utilizari, Mega Liner-ul trebuie sa faca fata provocarilor din fiecare zi. De aceea KRONE a adaugat multe detalii ingenioase. Acoperisul hidraulic poate fi ridicat cu usurinta 500 mm cu ajutorul pompelor hidraulice in timpul operatiunilor de incarare-descarcare. Inaltimea interioara utila este ajustabila in 3 trepte intre 2.850 si 3.000 mm. Rama Multilock cu posibilitati de ancorare din 100 in 100 mm, stalpii glisanti usor de utilizat, stalpii laterali cu inaltime reglabila si sistemele de intindere a prelatei fac toate manevrele usoare si rapide. Sasiul este protejat impotriva ruginei prin procedeul de vopsire pe baza de zinc-fosfat introdus de Krone in noua statie de vopsire, o investitie de 40 milioane de euro. Garantia semiremorcii este de doi ani, iar reteaua post-vanzare CTE Trailers furnizeaza atat piese de schimb, cat si servicii de service.
Semiremorcile Krone Mega Liner din aceasta campanie sunt disponibile imediat, cu inmatriculare rapida. Campania este valabila pana la finalul acestui an.
Pentru detalii: CTE Trailers – sos. Bucuresti nr. 57, comuna Ciorogarla, judetul Ilfov, telefon +40 372 150 808, www.ctetrailers.ro, office@ctetrailers.ro.

Articole similare