Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua anvelopa pentru remorci destinata traficului regional de distributie a marfurilor

Continental isi extinde oferta de anvelope pentru remorci. Linia de produse include acum un pneu cu indice de incarcare sporit, special pentru transportul marfurilor in plan regional. Datorita fortei sale portante de cinci tone, anvelopa Continental HTR 2 XL 385/65 R 22.5, cu indice de incarcare 164, este perfect adaptata de exemplu semiremorcilor de oras frecvent utilizate in traficul de distributie a marfurilor.

Aproape toate lanturile renumite de magazine si de transport de alimente din Europa folosesc astfel de autovehicule cu o singura osie pentru 10 tone forta portanta.
 

Pentru a aproviziona supermarketurile sau benzinariile din zonele metropolitane cu necesarul zilnic de marfuri, sunt utilizate frecvent autocamioane cu cortina, cu laturi solide sau autofrigorifice cu greutate totala admisa de pana la 25 de tone si volum de incarcare mare. Semiremorcile robuste, flexibile si mai ales usor manevrabile pot actiona in spatiile cele mai inguste.
Comanda fortata a directiei, cu o geometrie ajustata a directiei, sporeste agilitatea in viraje, amelioreaza manevrabilitatea si …

Articole similare

Ad