Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua basculanta Schmitz izolata termic

Schmitz Cargobull isi extinde gama de basculante cu modelul M.KI cu izolatie termica ce adauga doar 195 kg la greutatea proprie. Noua bena are 18 m3, este conceputa pentru transportul unor cantitati mici de asfalt si se caracterizeaza prin versatilitate si manevrabilitate foarte bune, mai ales in conditii de trafic aglomerat.
Basculanta beneficiaza de experienta indelungata a Schmitz Cargobull in ceea ce priveste transportul de marfuri la temperatura controlata si are design optimizat, pentru un centru de greutate jos si deci pentru stabilitate mai buna.
Noul produs apare pe fondul cererii tot mai mari din ultimii ani din partea constructorilor de drumuri, iar bena este izolata termic pentru a respecta cerintele legale din Germania si pentru ca inainte de descarcare trebuie sa se poata analiza calitatea asfaltului cu un instrument valid de masurare a temperaturii. In plus, bena are o prelata rezistenta la caldura, actionata electric, ce poate fi operata de la sol si care impiedica pierderea de material in timpul mersului.
Noua bena este disponibila cu diverse grosimi ale podelei, inaltimi ale peretilor laterali si forme ale peretelui spate. 

Articole similare

Ad