Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O nouă provocare pentru Hankook

Producătorul de anvelope premium Hankook își va face debutul în Emiratele Arabe Unite, unde renumita serie de anduranță a luat startul pentru prima dată pe traseul de Grand Prix de la Kuwait Motor Town. Sponsorul principal pe termen lung și partenerul exclusiv de anvelope al Seriei 24H poate apela la o bogată experiență internațională pentru a se asigura că oferă din nou tuturor concurenților un sprijin optim, prin calitatea Ventus Race și prin serviciile sale perfecte obișnuite.

Traseul Marelui Premiu de la Kuwait Motor Town este variat și solicitant. Pe o lungime de 5.609 km, liniile drepte de mare viteză alternează cu pasaje strânse și sinuoase și câteva viraje foarte rapide. Un set-up echilibrat al mașinii va oferi cele mai bune perspective de succes pe acest traseu flexibil. „Kuweit este un teritoriu nou pentru noi. Nu avem niciun fel de date, dar așteptăm cu nerăbdare noua provocare în această instalație de ultimă generație. În plus, am acumulat o experiență valoroasă pe circuite comparabile, cum ar fi cel din Dubai. Presupunem că va fi, de asemenea, mult nisip pe pista din Kuweit. Acest lucru va face ca mașinile să patineze, ceea ce va duce la o creștere a temperaturii suprafeței de rulare a anvelopei noastre Ventus Race. Cu toate acestea, liniile drepte lungi oferă anvelopei posibilitatea de a se răci din nou, astfel încât credem că va exista o uzură redusă a anvelopei”, a declarat directorul Hankook Motorsport Europe, Manfred Sandbichler.

Întrucât Hankook 12H Kuwait va avea loc între orele 12:00 și 24:00, ora locală, piloții și echipele trebuie să fie pregătiți pentru diferențe mari de temperatură. „Presiunea anvelopei de cursă Hankook trebuie ajustată în consecință. Ținând cont de acest lucru, angajații noștri vor fi disponibili la fața locului pentru a-i ajuta pe toți concurenții, așa cum au făcut-o pe tot parcursul sezonului. Așteptăm cu nerăbdare finala din Kuweit, dar putem deja să ne uităm în urmă la un sezon de succes. Un factor important nu a fost doar performanța puternică și constantă a anvelopei noastre Ventus Race, ci și cooperarea excelentă cu toate echipele și colaborarea de încredere cu organizatorul Creventic. Hankook așteaptă cu nerăbdare noi misiuni și provocări interesante cu seria 24H powered by Hankook anul viitor.” Ce urmează pentru Hankook? Printre altele, Automarket a fost prezent la semnarea simbolică a parteneriatului dintre Hankook și Formula E. Da, este oficial: Michelin s-a retras din Formula E, iar noul furnizor de pneuri pentru monoposturile electrice va fi Hankook. Un nou trofeu în vitrina Hankook. Așadar, din următorul sezon, Hankook va fi partener tehnic și furnizor oficial de pneuri pentru ABB FIA Formula E World Championship. Semnarea simbolică a acestui parteneriat a fost găzduită de Swarovski Crystal Worlds în Austria. O să trec peste poleiala și sclipirile din muzeul Swarovski și o să vă povestesc puțin despre ce caiet de sarcini a primit Hankook în clipa în care a pornit pe acest drum.

Articole similare

Ad