Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oficial, asa arata noul autotractor turcesc! Primele imagini cu noul Ford Cargo!

Ford Otosan a dat publicitatii primele poze cu noul Ford Cargo, primul autotractor pentru distante lungi al grupului turc. Construit exclusiv „in-house“, noul camion va fi propulsat de motorul heavy duty Ecotorq de 12,7 litri si 500 CP.
Premiera mondiala va avea loc peste mai putin de doua luni, in cadrul IAA Hanovra, insa acum putem vedea noul camion in primele poze oficiale, ce-i drept doar exteriorul sau. Se observa astfel o cu totul noua cabina, despre care oficialii Ford Otosan au spus ca are o latime de 2.5 m, podea plata si numeroase spatii de depozitare. Dezvoltat pe parcursul mai multor ani, fiecare faza de conceptie a noului camion a presupus implicarea clientilor si a soferilor respectivelor companii, in special din Marea Britanie si Germania, pietele unde sunt folosite cele mai avansate autotractoare din punct de vedere tehnologic. Tot din aceste imagini oficiale mai putem observa cateva solutii tehnologice gandite de inginerii turci pentru reducerea coeficientului aerodinamic, cum ar fi forma rotunjita a plafonului, integrata de un spoiler pe toata latimea cabinei.
 

Despre interior nu se cunosc deocamdata prea multe informatii, insa stim ca productia s-a bazat pe trei piloni principali: confort, tehnologie si eficienta. Tinand cont de aceste lucruri, nu e de mirare atunci ca la bord soferul va beneficia de tot confortul necesar, de la spatii dispuse ergonomic, frigider, paturi si scaune late si confortabile, pana la sisteme avansate de asistenta la rulare si cele de divertisment. Mai mult detalii vom afla la IAA Hanovra!

Articole similare

Ad
Ad