Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Olimpiada de iarnă 2022: Expeditorii au trimis în China echipamente în valoare de 368 de milioane de dolari

Expeditorii și autoritățile chineze au lucrat împreună pentru ca toate echipamentele sportivilor străini care participă la Olimpiada de iarnă de la Beijing 2022, în valoare de aproape 368 milioane de dolari, să ajungă la timp.

Aproape toate echipamentele din străinătate pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022 au ajuns, au informat duminică instituțiile de știri interne, citând Administrația Generală a Vămilor din China. Primul container cu astfel de echipamente a sosit pe 25 martie 2021, însă recent, începând de marți, 25 ianuarie, au început să sosească toate cele 890 de transporturi în valoare de 367,7 milioane de dolari, inclusiv echipamente de difuzare audio-video, echipamente sportive și mobilier de birou, după cum arată chinanews.com.

Pentru a asigura desfășurarea fără probleme a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, vama chineză a consolidat supravegherea globală a COVID-19 și a efectuat în mod regulat evaluări de risc ale cazurilor importate. De la furnizarea de orientări detaliate pentru bunurile importate până la stabilirea canalelor vamale speciale pentru mărfurile și personalul Olimpiadei în porturile de intrare majore, autoritățile chineze au implementat o serie de măsuri personalizate pentru a asigura proceduri de vămuire fără probleme pentru echipamentele olimpice.

Între 1 și 29 ianuarie, vama de la Beijing a supravegheat 178 de zboruri de intrare legate de Jocurile Olimpiada de iarnă 2022. Evenimentul sportiv extrem de așteptat va începe în cinci zile, pe 4 februarie 2022.

Articole similare

Ad