Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Oportunitate unica de crestere a calitatii serviciilor prin instruirea angajatiilor din transportul public

Proiectul INSTRA se distinge intre alte tipuri de instruiri si actiuni finantate din fonduri europene prin doua calitati:
– este un proiect unic in acest domeniu, asigurand pregatirea angajatilor din transportul public urban;
– se desfasoara la nivel national, toti operatorii de transport public urban fiind invitati sa-si inscrie angajatii.
Va invitam asadar sa folositi aceasta oportunitate fara costuri pentru angajatori si cu un program de pregatire unic prin consistenta si desfasurare.
 

Astfel, in proiectul INSTRA, se pot face inscrieri, in concordanta cu urmatoarele criterii:
– pentru modulul baza, selectia angajatilor se realizeaza din urmatoarele categorii de personal: soferi, conducatori auto, personal intretinere, personal IT, personal auxiliar;
– la modulele mediu si manageri pot participa sefi birou, sefi servicii, sefi departamente, directori adjuncti, directori, alte categorii de personal cu functii de conducere, manageri, personal tehnic-ingineri, subingineri, maistri si persoane cu studii superioare.
De precizat ca modulele nivel mediu si nivel baza se organizeaza la sediul angajatorului.
ECDL – permisul European de conducere a computerului este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale, fiind recunoscut la nivel international in 150 de tari si detinut in prezent de peste 13 milioane de persoane. Cursurile ECDL sunt organizate la sediul Universitatii Politehnice Facultatea de Transporturi Bucuresti. Persoanele interesate sa participe la acest program trebuie sa detina cunostinte, abilitati de baza in utilizarea calculatorului (editare text, calcul tabelar), studii medii sau superioare.
Pana la jumatatea lunii trecute au fost pregatiti prin proiectul INSTRA 2.156 de angajati, dintre care 1.821 la modulul de baza, 305, la modulul mediu si 30, la programul ECDL. In aceasta perioada se desfasoara inscrierile pentru toate modulele mai sus mentionate.
Pentru mai multe detalii cu privire la continutul cursurilor, profilul lectorilor si programul de desfasurare va recomandam sa accesati www.instra.ro sau sa va abonati la newsletterul INSTRA pe adresa mihai.popescu@gmail.com.

Articole similare

Ad