Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Optidriver Xtrem, o cutie de viteze pentru conditii severe pentru Renault Trucks K

Vehiculele Renault Trucks din gama K pot fi dotate in prezent cu cutia automatizata de viteze OptiDriver Xtreme, construita pe structura unei cutii manuale cu un raport de transmisie configurat special pentru conditii dificile, care face fata transportului unor greutati de pana la 120 t, fiind, asadar, recomandata pentru utilizarea in mine si cariere, transport de echipament greu si in conditii de teren dificil.
 

Renaut Trucks K este dedicat in special clientilor care lucreaza in conditii foarte grele, gratie robustetii sporite, garzii la sol ridicate si puterii de tractiune foarte mari. Cutia de viteze are o axa cu sase sectiuni in forma de dinte (in loc de patru) si cu zimti dimensionati specific si tratati termic cu scopul cresterii rezistentei intregului ansamblu.
OptiDriver Xtrem este comandata de un program de management de schimbare a treptelor de viteza care se adapteaza constant la greutatea transportata, gratie informatiei furnizate de catre un senzor special. Astfel, treapta de viteza este permanent adaptata fiecarei situatii.
Renault Trucks ofera clientilor sai, prin intermediul acestei transmisii, posibilitatea sa se bucure de avantajele unei cutii de viteze automatizate – confort si consum redus de combustibil – chiar in conditii severe de operare. Optidriver Xtrem imbunatateste mobilitatea vehiculelor si face operarea mai sigura.

Articole similare

Ad