Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OSCAR oferă soluții de alimentare adaptate transportatorilor naționali și internaționali

Provocările industriei de transport sunt tot mai numeroase, de la necesitatea de a face față unui volum tot mai mare de transport, până la impactul acestuia asupra mediului. Astfel, astăzi, companiile de transport sunt preocupate constant de optimizarea resurselor, a consumului de carburant și, în același timp, de găsirea unor parteneri de drum lung.

Pentru a răspunde nevoilor specifice ale transportatorilor, OSCAR a dezvoltat soluții sustenabile de aprovizionare și alimentare cu carburant, condiții comerciale flexibile și produse moderne, adaptate specificului activității de transport a fiecărui partener.

Beneficiile OSCAR pentru transport

  • Condiții de contractare avantajoase adaptate la specificul fiecărei companii de transport sau care dispune de flotă proprie;
  • Soluții de aprovizionare adaptate nevoilor fiecărui client, prin: cardul de flotă OSCAR pentru a beneficia de acoperire națională, stațiile de incintă OSCAR pentru a beneficia de un punct de alimentare propriu în locația dorită sau produsul premium DIESELpoint Plus, o soluție complexă de aprovizionare, ce combină cardul de flotă OSCAR cu stațiile de incintă OSCAR;
  • O rețea națională de stații de carburant, amplasate strategic, pentru a acoperi atât nevoile flotelor naționale, internaționale, cât și ale celor locale – rețeaua OSCAR are în acest moment 89 de stații de alimentare, din care 58 de benzinării active sub brandul RO și 31 de stații B2B sub brandul DIESELpoint Access;
  • Gestionarea consumului pe întreaga flotă, prin cardul OSCAR, alături de o platformă de management online, disponibilă pentru o abordare optimizată a alimentărilor, limitelor și detaliilor administrative;
  • Suport operațional și tehnic asigurat de o echipă de profesioniști disponibilă 24/7, pentru toți partenerii ce alimentează din rețeaua OSCAR, atât prin cardul de flotă OSCAR, cât și prin acceptanța cardurilor AS24, DKV, EW și UTA;
  • O calitate controlată a carburantului și a serviciilor prin lanțul logistic integrat OSCAR;
  • Echipă specializată în vânzări și logistică, ce oferă permanent suport și consultanță în vederea alegerii unor soluții adaptate specificului companiei client.

Lanț de distribuție complet integrat

Construirea unui lanț logistic integrat a permis OSCAR să răspundă exigențelor tot mai ridicate ale companiilor de transport și nu numai:

  • Respectarea promisiunii de calitate printr-un control complet pe fluxul de aprovizionare și de livrare. Carburantul este urmărit de la sosirea în țară până la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare în depozitele OSCAR, distribuție cu flota proprie și o calitate controlată, în toate punctele esențiale ale lanțului logistic.
  • Optimizarea costurilor și a timpilor de livrare și o capacitate crescută de soluționare a comenzilor urgente prin cele 7 depozite OSCAR și 77 de autocisterne în flota proprie. Cu o capacitate de stocare de 65.500 mc de carburant, depozitele au fost poziționate atent la nivel național, pentru a asigura rapiditate și flexibilitate.

Soluții de aprovizionare pentru cerințele specifice fiecărei companii

Peste 5000 de parteneri, firme de transport, construcții, fermieri, agricultori, dar și alte tipuri de afaceri, au găsit în OSCAR un partener cu soluțiile potrivite, adaptate nevoilor lor specifice. Expertiza în domeniul carburanților a fost construită pas cu pas, an cu an, alături de angajații, clienții și partenerii OSCAR.

Ultimul an a marcat, pentru OSCAR, împlinirea a 20 de ani de activitate, după traversarea unei perioade atipice în care s-a pus accent pe consolidare, pe susținerea partenerilor și pe parteneriatele pe termen lung. Adaptabilitatea OSCAR, experiența de 20 de ani pe piața românească și încrederea partenerilor și-au spus cuvântul.

Pe termen lung, obiectivul OSCAR este acela de a păstra flexibilitatea și adaptabilitatea business-ului la o piață tot mai dinamică, de a-și extinde activitatea, punând clienții pe primul plan și, în același timp, de a continua să respecte promisiunea făcută acestora: aceleași valori, în fiecare parteneriat!

Articole similare