Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

P3, 1,8 milioane de m2 pregatiti pentru expansiune in intreaga Europa

Furnizorul de spatii logistice P3 are aproape 2 milioane metri patrati de terenuri in vederea expansiunii in toata Europa, printre clientii din parcurile sale numarandu-se producatori de mobilier, retaileri de instrumente muzicale, o casa de moda din Milano sau furnizori de piese auto. Reteaua de parcuri logistice ale companiei cuprinde 182 de proprietati individuale in noua tari europene.
 

Numai anul trecut, P3 a construit 15 noi depozite, crescand spatiul de inchiriat din portofoliul sau la 3.9 milioane m2, se arata intr-un comunicat. In Plus, compania are 1,8 milioane m2 de terenuri care permit dezvoltarea de noi spatii pentru clientii existenti si potentiali, portofoliul numarand un numar total de 330 de clienti care opereaza in parcurile sale. „Aproximativ 28% dintre clientii nostri sunt retaileri si/sau comercianti din domeniul e-commerce, dar portofoliul nostru de chiriasi continua sa includa si companii traditionale de logistica si firme de productie. Deoarece construim depozite flexibile, parcurile noastre furnizeaza spatiu potrivit pentru facilitati de depozitare, ateliere de asamblare, showroom-uri si magazine de distributie de tip e-shop", explica CEO-ul P3, Ian Worboys.
Astfel, clientii sunt multumiti sa ramana si sa creasca intr-un parc P3, marturie fiind faptul ca 75% dintre ei au reinnoit contractele de leasing si 87% dintre proiectele noi Build-to-Suit ale P3 sunt dezvoltate pentru clientii existenti.
Pana in acest moment, cea mai mare achizitia a P3 din acest an (2017) a fost in Spania. In valoare de 243,35 milioane de Euro, contractul a constat in achizitia a 11 depozite de logistica si distributie – localizate in Madrid, Zaragoza, Toledo, Guadalajara, Valencia si Biscay in nordul Spaniei – de la Gore Spain Holdings SOCIMI I, S.A.U. Achizitia a crescut portofoliul P3 cu 322.500 m².
Cel mai nou depozit din parcul P3 Prague D8 a fost premiat cu certificatul de mediu „Very Good“ BREEAM. Caracteristicile sale „verzi“ includ un sistem modern de incalzire si ventilatie, izolatie termica imbunatatita, iluminat LED inteligent si poduri izolate termic. Exista, de asemenea, o serie de alte masuri introduse pentru a imbunatati in mod semnificativ mediul de lucru din cadrul depozitului. P3 mentine un parteneriat pe termen lung cu chiriasul acestei cladiri, VF Corporation, producator de imbracaminte sport, care include marcile Wrangler, The North Face si Vans. De fapt, fiecare pantof sport Vans vandut in Europa trece prin parcul P3 Prague D8, se mai arata in comunicatul celor de la P3.

Articole similare

Ad